GBO
Gezinsbond Ouwegem is steeds bereikbaar via dit mailadres: gezinsbondouwegem@gmail.com

 

TRAPPISTENLOOP 2018

START 17u30 tot 19u (einde) GOC De Griffel, Ouwegem

 
Vooraf inschrijven kan nog tem 23 mei (zolang er nog plaatsen zijn)

 

 

 

inschrijvingsformulier

 

1 trappist per ronde* (max. 10 voor lopers, 5 voor wandelaars)
Jongeren t/m 16 j: 1 frisdrank per ronde* (max. 10 voor lopers, 5 voor wandelaars)
*1 ronde = ongeveer 1,3 km

 

PRAKTISCH

OPGELET: wegens wegeniswerken in Ouwegem best de website Gezinsbond nazien week vóór de trappistenloop!

Vanuit de richting Gent: je slaat best af aan bloemenwinkel Hollaert, Kokerstraat rechtdoor tot aan de kruispuntje met Beertegemstraat, links afslaan tot aan de Landegemstraat. Vanaf de Landegemstraat is de straat afgesloten vanaf 17u. Aan de lichten van het kruispunt Peerdeke kan u rechts afslaan, ter hoogte van de woningen Ouwegemsesteenweg 33-35 parkeren of langs de weg. Vanaf het kruispunt Ouwegemsesteenweg met Beertegemstraat is de weg afgesloten vanaf 17u.


Vanuit richting Oudenaarde: aaan kruispunt Peerdeke, links, richting Ouwegem vind je aan de woningen 33-35 een kleine parking waar je ook mag parkeren (800m tot Griffel). Aan het kruispunt met de Beertegemstraat mag je vanaf 17u niet meer door. Ook via de tunnel richting Huise dorp kan je tot aan het voetbalplein.


Vanuit richting Kruishoutem:naast Ouwegemsesteenweg 126 vind je een kleine parking. Het kruispunt Ouwegemsesteenweg met de Ouwegemstraat wordt vanaf 17u volledig afgesloten (aan de kerk). Aan het vroegere voetbalplein van Ouwegem, Heirentstraat 5, vind je ook enkele parkeerplaatsen, vóór 17u kan u deze nog via de Ouwegemsesteenweg bereiken. Ook als je via Huise komt kan je daar parkeren.


Als je voor 17u komt kan je nog door tot aan hof van de pastorie (naast nr 5) daar zijn enkele plaatsen om te parkeren. Je doet er dus best aan vóór 17u te komen.

 

 

Onze sponsors:

 

 

 

 

 

 

d'Ouwegemse Fluitsjesfeesten 26 & 27 mei 2018